Woninginrichting en styling

Thuis is waar je je helemaal op je gemak voelt, waar je tot rust komt en de batterij weer kunt opladen. Creëer daarom jouw eigen woonbeleving in een interieur waar je iedere dag weer van kunt genieten. Laat je woning tot leven komen en zorg voor een unieke sfeer die jouw persoonlijke stijl ademt. Of het nou gaat om een totaal nieuw interieur, of een nieuwe look met mooie accessoires, we zorgen ervoor dat jouw huis jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

Dat ultieme thuisgevoel komt niet van een designstoel of van een nieuw kleed. Nee, dat zit ‘m echt in het totaalplaatje. De juiste kleuren, materialen, meubels en accessoires; ze dragen allemaal bij aan dat ene dat we allemaal willen: van jouw huis een echt thuis maken.

Thuis is waar je geniet met dierbaren, waar je herinneringen maakt en waar je echt jezelf kunt zijn. Dat verdient dus liefde en aandacht. Want dat echte gevoel van ’thuis zijn’, dat is toch onbetaalbaar?

Nieuw interieur

Ga je voor een nieuw interieur, dan schets ik na een gedegen inventarisatie wat ik voor je in gedachten heb. Dat kunnen we samen finetunen en daarna kan de metamorfose beginnen! Na het neerzetten van een goede basis, stylen we je interieur mooi af met persoonlijke items zoals kunst, boeken & souvenirs. Daarmee maken we jouw inrichting persoonlijk en brengen we nèt die leuke accenten aan.

Nieuwe look in huis

Ben je nog helemaal happy met jouw interieur, maar wil je bijvoorbeeld weleens een nieuwe sfeer bij het wisselen van het seizoen? Dan zorgen we met nieuwe accessoires voor een frisse twist. Zo voelt je woning toch weer als nieuw en blijft thuiskomen een feestje!

Kennismaken?

Ik snap heel goed dat je soms zelf niet meer ziet wat er allemaal kan qua interieur, indeling en stijl. Dan is het heel verfrissend om eens volledig buiten de kaders ernaar te laten kijken. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op. Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden.