Inrichting van horeca, kantoor en retail

Natuurlijk wil je een sfeervolle omgeving om in te ondernemen en te werken. Maar daarnaast wil je ook dat gasten, klanten, cliënten en patiënten zich thuisvoelen als ze bij je zijn. 
 
Horeca interieur

Als je gastvrijheid hoog in het vandaal hebt staan, weet je als geen ander hoe belangrijk sfeer en beleving zijn. Jouw gasten genieten nóg meer van hun eten en drinken, in een sfeervolle omgeving die jouw kwaliteit onderschrijft. Ook bij een horeca interieur geldt dat het authentiek mag zijn. Deze beleving zorgt er onder andere voor dat gasten bij jou zitten en niet bij de concurrent. 

Natuurlijk houden we rekening met intensief gebruik, zodat je altijd die frisse uitstraling houdt en zeker weet dat jouw meubels lang meegaan. Dat geldt ook voor de stoffering. Duurzaam, makkelijk in onderhoud en helemaal passend bij wat je uit wilt stralen met jouw zaak.

Kantoorinrichting

Een kantoor moet natuurlijk functioneel zijn. De praktijk laat zien dat een fijne werkplek bijdraagt aan werkplezier en productiviteit. Niet alleen prettig voor jou als werkgever, maar ook voor jouw medewerkers. Daarnaast is de uitstraling van jouw kantoor een mooi verlengstuk van jouw corporate identity. Zo ontvang je trots jouw relaties!

Het inrichten van een winkel

Jouw producten en dienstverlening komen optimaal tot hun recht in een mooie winkel. Het is een verlengstuk van jouw etalage. Ontvang jouw klanten in een uitnodigende winkel. Door een goed gevoel te creëeren bij je klanten, beïnvloed je immers hun (onbewuste) koopgedrag.

Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? Ik bespreek graag jouw wensen met je en de mogelijkheden die dat met zich meebrengt. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.