Een huis zonder raambekleding is kaal en ongezellig. Jaloezieën, gordijnen, vitrages en zonwering zijn bepalend voor de uiteindelijke sfeer en daarnaast natuurlijk functioneel tegen inkijk en zoninval.
PVC vloeren

Een vloer is de basis van ieder interieur en daarmee bepalend voor de uitstraling en sfeer. PVC vloeren zijn een aanwinst voor iedere woning omdat ze van topkwaliteit zijn en weinig onderhoud nodig hebben. Voor iedere interieurwens is een passende PVC vloer te vinden, want ze zijn in talloze dessins verkrijgbaar: van stoer beton tot elegante visgraat. Daarnaast zijn ze ideaal voor zowel vloerverwarming als koeling en geluiddempend. Maar bovenal heeft een PVC vloer een natuurlijke look en ademt ‘ie luxe en comfort. 

Zonwering

Tegenwoordig kun je niet meer zonder een goede zonwering. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de zoninval in je woning. Er is zonwering voor binnen en buiten. Voor volledige zonwering voor deuren en ramen maak je een keuze uit rolluiken, screens of buitenjaloezieën. Voor het deels weren van zon in huis of in de tuin zijn markiezen of een zonnescherm de beste optie. Waar we zonwering ook toepassen, deze moet functioneel zijn en passen bij de uitstraling van het huis en/of interieur. Ik adviseer je over de mogelijkheden en samen maken we een keuze die bij jouw wensen aansluit. 

Tapijten

Met vloerbedekking, tapijten en vloerkleden kleed je een huis aan. Een zachte ondergrond zorgt voor een behaaglijke uitstraling en is prettig voor de akoestiek in huis. Heb je een gladde vloer dan brengt een vloerkleed warmte en sfeer in je interieur. Een kleed is de ‘finishing touch’ om je meubels tot een mooi geheel te maken. In mijn interieurontwerp kan ik natuurlijk ook een mix van gladde vloeren en vloerbedekking toepassen, dan pakken we gewoon het beste van twee werelden. 

Meer weten?

Ik kom graag met stalen bij je langs. Want stoffering is per definitie maatwerk en moet volledig bij jouw interieur en woonwensen passen. Een afspraak plannen? Je vindt hier mijn contactgegevens.