Renk van der Deen

WAAR THUISKOMEN BEGINT

Energiek, boordevol ideeën en tomeloos enthousiast. Dat is hoe mijn klanten mij schetsen. Het is mijn passie specifieke wensen naar een uniek interieur te vertalen.

Optimale woonbeleving

Een flinke dosis creativiteit vormt de basis om de inrichting van elke willekeurige ruimte op verrassende wijze vorm te geven. Het is voor mij een uitdaging om de optimale woonbeleving te realiseren. Ik ontzorg daarbij volledig: van het eerste schetsontwerp tot aan de uiteindelijke realisatie.

“Onbewust beperk je jezelf als het om je eigen woning gaat.

Ik denk buiten de kaders en geef je nieuwe inzichten in de mogelijkheden van je eigen woning. Je zult versteld staan!”

Maatwerk

Wij maken eerst vrijblijvend kennis. Hierna wil ik graag van alles weten. Denk hierbij aan jouw woonsituatie, jouw persoonlijke voorkeuren op het gebied van vormgeving, style, design, kleuren, vormen, merken en objecten, jouw behoeften en uiteraard de beschikbare ruimte. Wij brainstormen over je interesses en ideeën in combinatie met mijn eigen kijk op jouw woning.

Aan de hand hiervan maak ik een voorstel. Tijdens een vervolgafspraak bespreken wij dit uitgebreid en geef ik je inzicht in de mogelijkheden en de uitwerking hiervan. Vanzelfsprekend is dit een dynamisch proces en voeren we aanpassingen door waar nodig. Totdat jij tevreden bent!

Persoonlijke aandacht

Ik voorzie in een totaalpakket. Wat jouw wensen ook zijn. Of het nou een enkel meubelstuk betreft of een volledige inrichting, je krijgt van mij maatwerk. Desgewenst bezoeken wij samen showrooms, breng ik kleuren en stalen langs of maak ik de meubels op maat. Elk interieur is uniek. En dat verdient de juiste zorg en aandacht.

 

Renk van der Deen

WAAROM RD?

HET CREËREN VAN DE BESTE WOONBELEVING

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Neem telefonisch contact op via 06-42709503 of stuur een e-mail naar info@renkvanderdeen.nl